PLAT DU JOUR

V.39

MåndagKryddig pannbiff med brynt lök, potatispuré, rårörda vinbär samt timjansbakad rotselleri

TisdagFriterad majskyckling med pico de gallo, rostad sötpotatis, krämig kålsallad och örtailoli

OnsdagHelstekt fläskfilé med potatisgratäng, bakad tomat och vitlöksbrynta bönor samt olivsky

TorsdagRimmad oxbringa med rotfruktsstomp, perailjesyrad kålrabbi och pepparrotssås

FredagSkomakarlåda på flankstek med vinägersky och grillad broccoli

169:-

Veckans vegetariskaTarte flambe på smördeg med grillad rotselleri, getost och mangold samt solrospistou

169:-

Veckans fisk (Från och med tisdag): Havets Wallenbergare med potatispuré, skaldjurssky och gröna ärtor

189:-

Lunchen serveras med sallad och nybakat bröd samt hembakad kaka och kaffe från Balck.