smaksatt med fänkål, tomat och konjak - krämig mousseline på pilgrimsmussla och dragon - citrusmarinerad blekselleri med rostade solroskärnor
Ört och vitlöksstekt oxfilé
- potatisterrine smaksatt med lagrad ost från Ölands köksmejeri - rostad morotscréme med kampotpeppar - tryfferad portvinssky - potatismüsli med rostad prästost, lök och persilja
Mörk chokladcréme med vanilj
- hallonmousse - mandaringelé - crunch på karamelliserad pumpakärnor med torkade hallon och tonkaböna
595:-/person
Vegetarisk nyårskasse
Soppa på lokala jordärtskockor
smaksatt med mejram och sherry - frasigt getostknyte - citrusmarinerad blekselleri med rostade solroskärnor
Kombination på ört och vitlöksstekt rotselleri och porttabellosvamp
- potatisterrine smaksatt med lagrad ost från Ölands köksmejeri - rostad morotscréme med kampotpeppar - vinaigrette på inkokt svartrot, äpple och syrad lök - potatismüsli med rostad prästost, lök och persilja
Mörk chokladcréme med vanilj
- hallonmousse - mandaringelé - crunch på karamelliserad pumpakärnor med torkade hallon och tonkaböna