Villa Solbacken

Varmt välkommen till sommar i Villa Solbackens trädgård!

Vi tänder grillarna i Villa Solbackens trädgård och välkomnar till en fräsch lunchupplevelse i unik miljö med fokus på det grillade, gröna och lokala. Öppet måndag till fredag 11:30-16:00 från och med nationaldagen 6:e juni fram till 18:e augusti. På nationaldagen öppnas dagen med en minikonsert signerad Villa Solbackens brunnsorkester som spelar 11:30 till 12:00

11:30 – 14:00 erbjuder vi grilllunch där du hämtar nygrillat kött, fågel, fisk eller vegetariskt direkt från kockarna ute i trädgården. Du kompletterar sen själv din tallrik från vår buffé av säsongens grönsaker, sallader, såser och hembakat bröd. Självklart ingår kaffe på maten.
Vid sämre väder välkomnar vi istället in er till gjutjärnsspisen i det gamla köket.

11:30-16:00 är det sommarcafé ute i trädgården eller i någon av våra vackra matsalar. Avnjut en kaffe med Villa Solbackens räksmörgås och något av våra hantverksbakverk eller ta en kall öl med vår grillrökta lax och färskpotatissallad.

Meny
Grillunch 169
Grillrökt fjordlax – färskpotatissallad – gräslöksnobis 195
Villa Solbackens räksmörgås  149
Rabarbertarte med lättvispad grädde 65
Vaniljpannacotta med jordgubbar, lime & choklad 75
Valnötsbrownie 45
Mikkels kardemummabulle 39
Dagens småbröd 15


Vår festvåning, en fantastisk lokal i en unik miljö som passar till flera olika typer av arrangemang, såsom bröllop, födelsedagsfester, jubileum, mässor och högtidsdagar. Närheten till vattnet och den magnifika trädgården borgar för upplevelser utöver det vanliga. Naturligtvis erbjuder platsen en utsökt festmiljö även vintertid.

Vi tillhandahåller kompletta lösningar med måltider, personal, teknik och detaljer som passar just er. Allt i en varm och hemtrevlig atmosfär.

För offert, kostnadsförslag, menyer med mera. Välkommen att kontakta Martin på på e-post martin@villasolbacken.nu
Mer info, bilder och menyer på www.villasolbacken.nu