Albin Edberg x Postgatan

Albin Edberg x Postgatan

Vi är glada över att välkomna stjärnkocken Albin Edberg, born and raised i vackra Småland till vår gastronomiska fritidsgård. Albin Edberg känd för många svenskar i samband med Kockarnas kamp i TV4 och flerfaldig medaljör i Bocuse d’Or. För oss på Postgatan, som en smaksäker smålänning med glimten i ögat.

Den 26 mars kommer Albin servera en 5-rätters meny hos oss på Postgatan. Begränsat antal platser.

Ta med bästa vännen, frugan eller svärmor och ta del av Albins fina skapande i köket. Till middagen erbjuds också ett speciellt framtaget dryckespaket att köpa till. Begränsat antal platser och bokning sker HÄR

Vi kommer att ha två olika sittningstider, en vid 17.00 och en vid 19.30 (Notera val av biljett och sittning i nästa steg)

Albin är en minst sagt meriterad kock med två medaljer från den prestigefyllda internationella tävlingen Bocuse d’Or, där han som commis till Tommy Myllymäkis vann guld i Bocuse d’Or Europe i Stockholm 2014 och brons i Bocuse d’Or i Lyon 2015. Albin har tidigare jobbat på restauranger som Sjön, Tak och Unn. Han kom tvåa i Kockarnas Kamp 2022 och arbetar för stunden som frilansande kock.

BOKA HÄR

 

Foto: Lennart Weibull