Ett brev på Posten
”Ett Brev På Posten”, en avsmakningsmeny i 7 serveringar del 2 gör storlagen comeback för en kväll den 24 maj 2025.
Krämigt vaktelägg med späda nässlor, ramslök och vår egensaltade stenbitsrom
Vit sparris ala Royal – toppmurklor – granskottsolja – råmarinerad och flammad försommarmakrill
Mosaik på vårkyckling med anklever och pistage – sallad på grön sparris från Per i Yxneberga och körvel – misoemulsion – kyld sparrisbuljong
Hällsotad gös från Hjälmaren – ljummen mousse på majrova, citron och brynt smör – späd rödbeta – aromatisk dill
Mjukstekt kalvrygg från Virserum – färsk vitlök – frilandsspenat – frikassé på bondbönor, tryffel och syrad grädde – kalvsky med ramslök och rostad fänkål
Sorbet på grillad citron – fläderinfuserad vodka – ängsyra
Variation på vårens rabarber – nygräddad mandelkaka – fingerlime – kondenserad mjölk
Pris per person 995:-
Observera att denna menyn inte går att göra gluten eller mjölkproteinfri. Den går inte heller att serveras som vegetarisk eller vegansk.