Postgatan x Olle T Cellton 

28 februari & 1 mars

Vi är stolta över att presentera vår kommande event-kväll, med en helt unik a la carte meny från kocken och kokboksförfattaren Olle T Cellton!
Vår gäst Olle T Cellton har bland annat jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef och driver Babette i Stockholm med några av sina vänner. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt Medelhavsfokus hämtas inspiration även från alla delar av världen. Förutom detta har Olle släppt ett flertal kokböcker. Dessa kommer givetvis gå att köpa på plats och få signerade under kvällen.

Antalet platser till detta evenemang är begränsade, så if you snooze you loose. Boka som vanligt via hemsidan under nämnt datum den 28 februari och 1 mars. MEN, vi håller som vanligt några drop in-platser öppna i baren för den spontana.

590:-/person och för det ingår det en a la carte-meny skapad just för dessa kvällar innehållande flera olika alternativ för dig och ditt sällskap att välja mellan. Förrätt, mellanrätt, huvudrätt och dessert. Vad sägs om en dessert-kavalkad med bland annat Olle berömda tiramisu?

Vi ser fram emot kvällen och hoppas att vi ses!

Varmt välkomna!

BOKA HÄR